Olympiska vinterspelen Peking 2022

Nya mästare, mer dramatik och äkta känslor

Knappt har dammet lagt sig, vardagen tagit över och tårarna, av både glädje och besvikelse, torkat efter de dramatiska ögonblicken vi kunde följa under olympiska sommarspelen, förrän det är dags att ladda för nästa olympiska spel. Den 4-20 februari kommer de 24:e vinterolympiska spelen arrangeras i Kina.

  Peking stod som värd för olympiska spelen 2008 och när nu vinter-OS avgörs i staden är det första gången någonsin en stad har stått värd för både ett sommar- och ett vinter-OS. Liksom under olympiska spelen förnyar man genom att införa sju nya grenar. Totalt ska 109 medaljer fördelas bland de 2 892 idrottarna, av dessa är 45,5 procent kvinnor.

Vi lever fortfarande i extraordinära tider och därför tror vi att världen behöver samlas kring hoppet om nya mästare, dramatiken i finalerna och vi hoppas att spelen och deras budskap om hopp, styrka och gemenskap kan bli ett ljus i tunneln medan individer, samhällen och företag fortsätter att återhämta sig.

För de Olympiska spelen är något unikt. Världens bästa atleter möts för att göra upp om guldet men också äran att få kalla sig mästare. Olympiska spelen är en tid för hjältar och hjältinnor, en tid för ögonblick som får huden att knottra sig.

Vi på Discovery är redo att ge svenska folket nya mästare, dramatik och underhållning. Vi tror och hoppas att du vill vara en del av den olympiska andan och att vi tillsammans kan göra olympiska spelen till en underhållande och älskad folkfest.

I en orolig tid behöver vi ett olympiskt spel mer än någonsin. Det är dags för äkta känslor.

 

Niklas Lindberg

Sales Director

 

Klicka här för erbjudande

Om oss

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc och är linjärt Sveriges näst största kommersiella tv-hus. I Sverige finns 11 kanaler - bland dem märks Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport, Discovery channel - samt två av Sveriges snabbast växande streamingtjänster: discovery+ och Eurosport player.

Discovery Networks Sweden AB har organisationsnummer  556431-2469 och har sitt säte i Stockholm.

Kontakt

Adress:

Tegeluddsvägen 80

114 99 Stockholm

+46 (0)8 520 55555

 

Kundtjänst:

031 31 31 139