Vill du hänga med oss?

Varje dag inspirerar och underhåller vi tittare med vårt innehåll och får dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Om du precis som vi tror att underhållning gör världen lite bättre och vill synas i sammanhang som präglas av glädje, värme och kreativitet har du kommit rätt.

Hos oss på Discovery Networks Sweden har du möjligheten att synas tillsammans med folkkära format som Wahlgrens värld, Superstars, Alla mot Alla med Filip och Fredrik, Vem tror du att du är och Över Atlanten. Vi har de starkaste profilerna, varmaste programmen och största sportevenemangen.

Vi erbjuder skräddarsydda annonslösningar i våra kommersiella kanaler: Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC och på discovery+. Som annonsör hos Discovery Networks Sweden når du miljontals människor genom att kombinera våra produkter.

Discovery+ är en global streamingtjänst och en av Sveriges snabbast växande onlineplattformar. Det är även vårt övergripande varumärke för sportinnehåll med de exklusiva rättigheterna för OS 2018-2024 samt Allsvenskan 2020-2025.

Låter det bra? HÖR AV DIG! Vi vill gärna ha kontakt och hitta på något roligt ihop!

Contact Us

Om oss

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc och är linjärt Sveriges näst största kommersiella tv-hus. I Sverige finns 11 kanaler - bland dem märks Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport, Discovery channel - samt två av Sveriges snabbast växande streamingtjänster: discovery+ och Eurosport player.

Discovery Networks Sweden AB har organisationsnummer  556431-2469 och har sitt säte i Stockholm.

Kontakt

Adress:

Tegeluddsvägen 80

114 99 Stockholm

+46 (0)8 520 55555

 

Kundtjänst:

031 31 31 139