Vår arbetsplats

På Warner Bros. Discovery är vi One team. Vi stöttar och står upp för varandra och växer som ett lag. Våra olika bakgrunder, perspektiv och personligheter gör oss starkare och vi vet att mångfald berikar. Vi vill göra vardagen lite roligare, lite mer underhållande. Vi vill vara schyssta och ärliga mot våra konsumenter, kunder och partners. Omtänksamma och öppna - och därför tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss.

På Warner Bros. Discovery ("WBD") i Sverige jobbar drygt hundra medarbetare men som en del av WBD finns vi över hela jordklotet. Vår globala närvaro är en styrka men kräver också ansvar.

Vi vill engagera oss i vår omvärld och försöka göra vardagen bättre och därför jobbar vi med en rad olika samarbetspartners: Varje höst ordnar vi tillsammans med Barncancerfonden en direktsänd insamlingsgala för att stötta barn och familjer som drabbats av cancer. Givetvis är vi barnsupportrar och både medarbetare och kunder får julklappar där intäkterna går till Barncancerfonden.

Vi är också glada över vårt samarbete med MyDreamNow som syftar till att inspirera tonåringar och unga vuxna från områden där det finns utanförskap och saknas vuxna förebilder i arbetslivet. En gång i månaden får vi chansen att träffa unga människor från olika skolor och svara på deras frågor om utbildning och arbetslivet.

Varje år lägger vi vårt vanliga jobb åt sidan under Discovery Impact Day. Då arbetar alla kollegor runt om i världen med att göra världen bättre i lokala projekt. Dessutom är vi aktiva medgrundare till Nine muses festival tillsammans med Spotify, Kinnevik och MTG. 

Tillsammans med Rädda Barnen inleder WBD ett globalt initiativ under paraplyet RISE (Reducing Inequality and Supporting Empowerment). I Sverige kommer det bland annat att innebära att vi engagerar oss i projektet På Lika Villkor som syftar till att stärka engagemang, delaktighet och inflytande bland barn och unga.

 

 

Vi är One team

Vi stöttar varandra och växer som ett lag

Vi står upp för mångfald och tror att våra olika bakgrunder, perspektiv och personligheter gör oss starkare

Vi står upp för vårt innehåll. Vi brinner för att berätta historier och är stolta över vårt arbete

Vi är utmanare

Vi vågar drömma, utmanar gamla sanningar och uppmuntrar nya idéer

Vi är kreatörer och drivs av nyfikenhet och skaparglädje

Vi älskar att berätta om folkliga fenomen

Vi är handlingskraftiga

Vi vågar fatta beslut

Vi tar ansvar och ser till att våra projekt slutförs och att våra målsättningar uppnås

Vi letar alltid efter bättre lösningar, experimenterar och lär oss av våra misstag

Vi är konsumentbesatta

Vi vill känna våra konsumenter bättre än någon annan. Vi arbetar aktivt med alla tänkbara informationskällor för att ständigt lära oss mer om våra tittare och användare och deras önskemål

Vi drivs av att överraska och överträffa konsumentens förväntningar

Vi är globala

Vi finns överallt och drar nytta av vår globala styrka

Vi tänker stort och tar intryck från vår omvärld

Vi ser inga hinder och utvecklas tillsammans med våra kollegor i världen

Vi är snabba och flexibla

Vi är snabba och får jobbet gjort

Vi räds inte förändring och rör oss framåt med självförtroende

Vi är flexibla och anpassar oss till vår omvärld och våra tittares och kunders behov

Vi är medvetna

Vi engagerar oss i det samhälle vi lever och verkar i

Vi agerar i företagets bästa och värnar om våra varumärken, våra tittare och vår värld

Vi tar hand om varandra och tror på allas lika värde och behandlar alla med respekt

Vi är schyssta

Vi är öppna, transparenta och håller vad vi lovar

Vi är omtänksamma, bryr oss om varandra och behandlar alla med respekt

 

Contact Us

Om oss

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) är ett ledande globalt mediehus som skapar och distribuerar innehåll med stor bredd och rik variation för tv, film och streaming. Med en av världens mest innehållsrika kataloger inspirerar, informerar och underhåller Warner Bros. Discovery publiken i mer än 220 territorier och länder och på 50 språk med välkända märken och produkter som: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies med flera. För mer information, gå till www.wbd.com

Warner Bros. Discovery har organisationsnummer  556431-2469 och har sitt säte i Stockholm.

Kontakt

Adress:

Tegeluddsvägen 80

114 99 Stockholm

+46 (0)8 520 55555

 

Kundtjänst:

031 31 31 139